08.03.2021

SAİD NURİ KANDEMİR KUR'AN-I KERİM ÖĞRETMENİ

10 02 1984 yılında Adıyamanın Besni ilçesinde dünyaya geldi. İlköğretim, Hafızlık, Ortaöğretim ve Lise eğitimini Adıyaman Merkezde tamamladı. 2006 yılında KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ'nde Tarih bölümünü okurken 2008 yılında Kahramanmaraş Merkez Doğukent Camisine sözleşmeli, 2010 yılında Adıyaman Merkez varlık Camisine kadrolu Müezzin i Kayyum olarak atandı. 2016 yılında FIRAT ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİNDEN mezun oldu. 2017 yılında Diyanet İşleri Başkanlığımızın açmış olduğu Aşere  Takrib Tayyibe sınavında başarı göstererek 2020 yılında RİZE MÜFTÜ YUSUF KARALİ DİNİ YÜKSEK İHTİSAS MERKEZİ Aşere  Takrib Tayyibe kursundan mezun oldu. Aynı yıl ANKARA PURSAKLAR EHLİBEYT KUR'AN KURSUNA Kur'an Kursu öğreticisi olarak atandı. Başkanlığımız bünyesinde açılan Kur'an-ı Kerim öğretmenliği sınavında başarı göstererek 2021 yılı ocak ayında  ŞANLIURFA DİNİ İHTİSAS MERKEZİNE Kur'an-ı Kerim öğretmeni olarak atandı. 1 yıl burada görev yaptıktan sonra Gaziantep Hacı Ahmet Ziylan Dini Yüksek İhtisas Merkezine naklen atandı.
Said Nuri KANDEMİR evli ve bir çocuk babasıdır.