12.06.2017

EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRÜMÜZ RAMAZAN BULUŞMALARINDA MARDİN'DEYDİ

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ''RAMAZAN BULUŞMALARI VAAZ ve İRŞAD'' proğramı dahilinde Eğitim Merkezi Müdürümüz Dr. Ahmet GÜNDÜZ 8,9,10 Haziran'da Mardin'de görevlendirildi. Program çerçevesinde Mardin İli Midyat İlçesinde HACI KASIM ALTUNKAYA  ve  CEVAT PAŞA CAMİİ'ide vaaz verdi.  2016 Ramazan ayının ilk Cuma günü Midyat'ta  ŞEHİT edilen Polis Memurlari için okunan mevlide katılan Müdürümüz mevlüt duasını yaptı.

Müdürümüz ayırca Kızıltepe'de MERKEZ YENİ CAMİİ'de öğle namazından önce cemaate vaaz verdi.

Artuklu ilçesinde HACI İSMAİL KAYA ve NUHOĞLU MEDRESELERİNİ ziyaret ederek talebelerle bir araya gelen  Dr.GÜNDÜZ, Mardin merkezde Valilik ve İl Müftülüğü tarafından düzenlenen iftar proğramında ise şehir meydanında bulunan halka hitap etti.